Wie ben ik:

Mike Duijvelaar Fotografie is opgericht door Mike Duijvelaar.

Wat ooit begon als de fotograaf van vakantiekiekjes toen ik 12 jaar was , is uitgegroeid tot huwelijksfotograaf. Ik sta te boek als enthousiast, meegaand en het net even anders kijken.

Daarmee wil ik anders fotograferen dan alle andere.  Lekker creatief is dan ook het motto.  Het vastleggen van dat ene bijzondere moment is voor mij het mooiste wat er is. De mooiste dag van jullie leven op je gemak voelen en genieten van je bruiloft is aan jullie. Dan zorg ik dat je je over de fotografie totaal geen zorgen hoeft te maken.

Ik woon in Den Haag maar werk in heel Nederland en daarbuiten. Door mijn achtergrond als urbex-fotograaf ben ik gewend om te fotograferen in uitzonderlijke omgevingen met weinig licht. Ik ben in staat om in alle omstandigheden mooie en goede foto’s te maken.