background ringen

Werkwijze

  /  Werkwijze

Mijn werkwijze

Hoe zorgen we samen voor een onvergetelijke dag?

Fijn dat je geïnteresseerd bent in mijn werkwijze! Hieronder leg ik stap voor stap uit hoe ik te werk ga tijdens mijn fotosessies voor bruiloftsfotografie. Lees het geheel rustig door zodat je een goede indruk krijgt van mijn werkwijze als fotograaf. Ben je geïnteresseerd in andere projecten of wil je inspiratie op doen dan verwijs ik je graag door naar mijn werk. Heb je vragen of wil je meer over mij te weten komen dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op deze website. Ik zal vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen!

m
01

Kennismaking

We maken eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen onderstaande onderwerpen uitgebreid aan bod komen. Ik hoop dat jullie na dit gesprek enthousiast zijn over de ideeën die we hebben besproken en dat er een wederzijdse vertrouwensband is ontstaan.<br /> We nemen voorbeelden door, zodat ik kan zien waar jullie interesse ligt.<br /> We spreken over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Jullie moeten uiteindelijk overtuigd kunnen kiezen: met/zonder second shooter, met/zonder videograaf, met/zonder aankleedfoto’s, met/zonder feestfoto’s, etc.<br /> Jullie informeren mij over de planning van jullie trouwdag. Vervolgens kunnen we dan al onze ideeën bespreken.

m
02

Onderling Contact/voorbereidingen

Mochten we tot een opdracht komen dan is het raadzaam om geregeld contact te houden tot aan de bruiloftsdatum. Jullie hebben wellicht nieuwe vragen, aanpassingen aan de bruiloftsplanning of andere wensen. Het werkt aan beide kanten geruststellend wanneer we van elkaar weten welke ontwikkelingen er zijn.

m
03

De dag zelf

Tijdens jullie trouwdag zal ik continu en zo onopvallend mogelijk aan het fotograferen zijn. Ondanks dat iedereen mij ziet rondlopen is het mijn taak om de gehele dag zo spontaan mogelijk vast te leggen. De foto’s die spontaan en ongedwongen plaatsvinden zijn vaak de foto’s die de mooiste herinneringen met zich meedragen. Uiteraard zal ik ook alle vaste/ verplichte onderdelen zo uitgebreid en divers mogelijk op de plaat vastleggen. Ik laat de dag meestal lopen zoals het loopt, zelfs tijdens de (familie-)shoots geef ik zo min mogelijk aanwijzingen. Ook dit zorgt weer voor een ongedwongen en prettige sfeer op jullie grote dag!

m
04

Nabewerking

Ik bekijk alle foto’s. Dat zijn er heel veel! Ik selecteer zorgvuldig de beste foto’s die geschikt zijn voor nabewerking. Soms is het nabewerken eenvoudig, maar sommige foto’s nodigen uit tot een creatief proces. In de prijslijst staan het aantal foto’s die ik per pakket verwacht te kunnen leveren. Het geleverde aantal foto’s kan hiervan afwijken.

m
05

Betaling en levering

Zodra jullie akkoord hebben gegeven dat ik jullie fotograaf mag zijn, zal ik een aanbetaling sturen van 20%.<br /> 2 Weken voor de grote dag stuur ik jullie een 2e aanbetaling van 40% en na levering van het album en/of de foto’s zal ik de laatste factuur sturen voor de overige 40%. De foto’s zullen na 3-5 weken eerst digitaal toegestuurd worden, samen met het eerste digitale concept van het album. De USB-stick met hoge en lage resolutie en het trouwalbum maken we naderhand nog een afspraak voor dat jullie deze kunnen ophalen of ik deze kom brengen.

@mikeduijvelaarfotografie

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com