m

Ellen & Marcel 24 augustus 2018

  /  Ellen & Marcel 24 augustus 2018
Will you marry me

Wij zijn alleen maar positief en enthousiast over de samenwerking met Mike.
Ons eerste contact was bij ons thuis. Ik had natuurlijk al gekeken naar de foto’s die hij op Facebook had en WAUW! Die fotograaf moest ik hebben.

Gezellig wat drinken erbij en zo aan de praat geraakt dat we bijna vergaten waarvoor hij kwam. Bij ons was er een klik die o zo belangrijk is op je trouwdag. Want ja je heb toch de hele dag met elkaar te maken. En toen kwam hij ook nog dat hij een tweede fotograaf erbij kon regelen die dag, kon hij helemaal niet meer stuk.

We hadden na de eerste ontmoeting weer afgesproken om alle locaties langs te gaan voor de foto shoot. En Naomi, de tweede fotografe, was ook mee. En toen wist ik het zeker. Deze mensen weten wat ze doen en het komt helemaal goed.

De dag zelf verliep echt SUPER. Ze waren keurig op tijd en we hadden hun eigenlijk (op de foto shoot na) helemaal niet in de gaten.
En wat hebben wij strakke, mooie heldere en vooral sprekende foto’s.

Wat wij vervolgens heel mooi vonden is dat, nadat hij al die foto’s had uitgezocht, inspraak hadden welke foto’s wij in het boek wilde hebben. En het boek is echt prachtig geworden.

Uit de grond van ons hart is Mike echt aan te bevelen. Dan weet je zeker dat je mooie en sprekende foto’s heb en bovendien een geweldige man die meedenkt over je grote dag.

Mike en Naomi, dank jullie wel, namens een blij en gelukkig getrouwd stel uit Hoorn.

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com