Bruidsfotograaf & Trouwfotograaf in Leiden

Vang de mooiste herinneringen op met de bruidsfotograaf in Leiden

Hoi, ik ben Mike

Ik ben een bruidsfotograaf & trouwfotograaf, die als doel heeft om jullie toch al spannende dag, op een relaxte, niet gedwongen manier, vast te leggen, waarbij ik me richt op de mooie momenten zonder jullie het gevoel te geven dat ik nadrukkelijk aanwezig ben.

Mike Duijvelaar

Ervaringen van bruidsparen

Wat vonden zij van mij

Augustus 19, 2023

Persoonlijke, maatwerkgevende en vooral plezierige fotograaf! Mike heeft onze bruiloft gefotografeerd en met zeer veel geduld en heel netjes op de achtergrond, een hele mooie collage gemaakt van onze belangrijkste dag van ons leven. Niets was te gek en ook bij het maken van ons album heeft hij echt goed en mooi werk afgeleverd! Ook de samenwerking met onze videograaf liep heel erg goed. Kortom: het voelde allemaal heel vertrouwd en persoonlijk en wij kunnen hem zonder meer aanraden!

Edith & Idris
Bruidsfotografie huwelijksfotografie gezin
Juli 29, 2020

"Een fijne fotograaf, goede communicatie, leuke detail foto`s, mooi fotoboek."

Wilma & Bart
Delft huwelijk brug
Juni 19, 2018

We couldn't have picked a better photographer for our wedding. From the outset Mike was professional and friendly, listening to our needs,  he made great suggestions, offering advice regarding our special day. On the day itself he was there to guide and support, always in the background and understood and adapted to the flow of the day. Finally the photographs themselves are fantastic, perfectly capturing the occasion, Mike helped us compose a balanced album for ourselves and adapted pictures relevant for our parents. I couldn't recommend enough, Mike was a key part of the whole event and I can't imagine it would have been so smooth or fun without his involvement.

Wiola & Chris
trouwauto kus bruiloft
Juli 30, 2022

Lieve Mike, Wij willen jou onbeschrijfelijk veel bedanken voor hoe je, op fantastische wijze, de belangrijkste dag van ons leven hebt weten vast te leggen. Het zien van de foto's, die jij hebt gemaakt die dag, hebben al onze grootste verwachtingen overtroffen. Erg dankbaar voor dit, zodat we deze geweldige dag nog vele malen terug kunnen zien en herbeleven. Het voelde als een goede vriend en dat gevoel zal zo altijd bij ons blijven. Met veel liefde en grote dankbaarheid. Nurdjan en Pascal

Nurdjan & Pascal
emotie ceremonie
Mei 21, 2022

Via kennissen bij Mike gekomen. Onwijs blij met deze gemaakte keuze. Onze bruiloft heeft hij super mooi vast kunnen leggen. Zo blij met het eindresultaat! Wij raden iedereen Mike aan hij is niet alleen super professioneel maar ook nog is onwijs lief. Nogmaals bedankt! Groetjes Bud & Delyce

Delyce % Bud
emotie lachen ceremonie
Januari 12, 2018

Mike is een hele goedlachse en vrolijke fotograaf om erbij te hebben op je trouwdag. Hij denkt met je mee, heeft creatieve ideeen, neemt de tijd en heeft veel geduld. Hij staat open voor eigen inbreng en kan goed omgaan met veranderende situaties, dat geeft een heel rustig gevoel. Hij heeft aandacht voor de gasten en voor het totaal, het is prettig dat je daar op kunt vertrouwen. Onze foto's zijn er erg mooi uitgekomen, ondanks de uitdagingen waar hij mee te maken kreeg en er zitten zeker een aantal echte topfoto's tussen.

Marc & Nathalie

De foto's vertellen het verhaal van de bruiloft

Bruidsfotograaf & Trouwfotograaf

Ik werk samen met:

Tirza videograaf bruiloft
Videografe

Tirza

Huwelijkvideograaf
Videograaf

Paul Helwig

bruiloft naomi van polen
Fotografe

Naomi van Polen

Makeup artist visagie
The Makeup Architect

Errol Severin

@mikeduijvelaarfotografie

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com