background ringen

Mike Duijvelaar Bruidsfotografie

  /  Bruiloft   /  Mijn Werkwijze
Werkwijze ringen bruiloft

Ja, op mijn website staat mijn werkwijze, maar die is nogal statisch. Dus ik dacht laat ik eens wat meer inzicht geven, hoe ik mijn gesprekken met bruidsparen doe en wat ik doe nadat het bruidspaar heeft aangegeven dat ze mij als hun fotograaf willen.

Het eerste waar ik naar opzoek ben, tijdens de eerste ontmoeting, is of er een wederzijdse klik is. IS er een vertrouwd gevoel aan beide kanten om ongedwongen de mooiste dag van hun leven vast te leggen.

Tijdens het gesprek word de dag doorgelopen hoe het bruidspaar deze voor ogen heeft en geef ik tips vanuit mijn ervaring als bruidsfotograaf, maar ook vanuit mijn eigen huwelijksdag. Denk hierbij aan het kunnen genieten van de dag versus het tijdschema of alternatieve locaties voor de fotoreportage in geval van regen, maar hier later meer over in mijn volgende blog.

Als alles besproken is en er een akkoord is, volgen bij mij nog minimaal 1 à 2 gesprekken afhankelijk van de tijd die er zit tussen het eerste gesprek en de huwelijksdatum. Sowieso 1 à 2 weken voor de dag spreken we elkaar nog een keer.

Tijdens de bruiloft wil ik dat het bruidspaar geen omkijken heeft naar mij. Ik heb de gemaakte afspraken goed in mijn hoofd en de tijden waarop de dag moet verlopen. Ik zorg ervoor dat het bruidspaar zich op hun gemak voelt met de camera die toch al de hele dag in hun buurt is en zal zoveel mogelijk juist die ongedwongen momenten vastleggen.

Qua betaling ben ik heel simpel. Iedereen betaalt in 3 delen. Eerst een aanbetaling, dan 2 weken voor de bruiloft en dan na oplevering van het trouwalbum en de foto’s het laatste deel.

Na de bruiloft ontvangt het bruidspaar binnen 5 werkdagen een eerste impressie van 10 tot 20 foto’s voor op social media. Binnen 4 weken ontvangen ze het eerste concept van het trouwalbum en de bewerkte foto’s. Hierin staat bij mij het bruidspaar bovenaan en voer ik alle wijzigingen door.

Het trouwalbum staat online, waarin het bruidspaar per pagina aan kan geven wat er gewijzigd moet worden. Foto’s verwijderen of juist toevoegen. Foto’s qua grootte aanpassen etc. Na een definitief akkoord bestel ik het trouwalbum, die meestal binnen 2 weken wordt geleverd.

Deze kom ik dan brengen inclusief de foto’s in print resolutie en social media resolutie op een usb.

Ik hoop dat dit een beetje inkijk geeft ik hoe ik alles aanpak, maar schroom niet op contact op te nemen.

Iedereen is fotogeniek, ook al zeg je van niet. In de momenten die jezelf niet doorhebt, worden de mooiste foto’s gemaakt.

Kort samengevat. De klik tussen beiden moet aanwezig zijn, dan krijgen jullie de mooiste foto’s. Alles besproken tot in de details met tips vanuit mijn ervaring. Snel de eerste impressie van jullie huwelijksdag en alle aandacht voor het trouwalbum zoals jullie die willen.

Ringen bruidspaar
Bruidsfotografie huwelijksfotografie bruidspaar
styled wedding zuidermeer

@mikeduijvelaarfotografie

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com