background ringen

Mike Duijvelaar Bruidsfotografie

  /  Bruiloft   /  Investering bruidsfotografie
investering bruiloft bruidsfotografie

Jullie trouwdag komt eraan en dan zijn er nogal wat dingen waar je over na moet denken. Bijvoorbeeld wat kost een trouwfotograaf, aan welke investering voor jullie bruiloft moet je dan denken. En wat krijg je hier dan voor? Wat doet de fotograaf dan allemaal?

Allemaal veel gestelde vragen en natuurlijk logische vragen.

Er zitten nogal wat verschillen in de prijzen, vooral als je op bijvoorbeeld Facebook gaat kijken. Het verschil tussen een professionele bruidsfotograaf en een hobby fotograaf zijn best groot.

Bij mij als professionele bruidsfotograaf kost een gemiddelde bruiloft van 8 uur 1350 euro, een volledige dag van 12 uur kost 2499 euro. Dit is dus tussen de 170 euro en 210 euro per uur.

Dat lijkt natuurlijk heel veel geld, maar daar krijg je ook veel voor.

Geen reiskosten, geen kosten voor een gesprek en een trouwalbum zijn bij mij standaard in mijn pakketten.

Professionele nabewerkte trouwfoto’s

De nabewerking van de foto’s en uiteindelijk het trouwalbum maken kost gemiddeld 25 uur. Dus even een snelle rekensom: 25 uur bovenop de 8 uur is 33 uur voor 1350 euro,  1350/33= 40 euro per uur. Hier gaan dan nog de inkoopkosten van een trouwalbum vanaf.

De nabewerking van de bruidsfoto’s bestaat eerst uit een aantal stappen. Eerst worden de foto’s allemaal doorgelopen en dat zijn er toch al snel tussen de 2000-3000 voor een volle dag. Hier volgt een selectie uit en deze selectie word dan digitaal nabewerkt, zoals rechtzetten, lichter of juist donker maken en elke fotograaf heeft hier zijn eigen manier voor. De nabewerkte trouwfoto’s ontvangen jullie digitaal op een usb-stick.

De volgende stap is het maken van het trouwalbum.

Uit de eerder genoemde selectie van trouwfoto’s word weer een selectie gemakt om het trouwalbum samen te stellen.

Per pakket gebruik ik verschillende trouwalbums van verschillende grootte, hoe langer de bruiloft hoe meer pagina’s in het trouwalbum en hoe luxer de uitvoering.

 

Professionele foto’s monden uit in een terugblik, via het trouwalbum, op jullie bruiloft

Kort samengevat. Afhankelijk van jullie dag is er een andere investering, met verschillende trouwalbums en mogelijkheden.

Ringen bruidspaar
Investering trouwdag
Bruidsfotografie huwelijksfotografie make-up visagiste
Bruidsfotografie huwelijksfotografie kinderen

@mikeduijvelaarfotografie

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com